Despre noi


 

Executam mobililer din lemn masiv, personalizat, piese unicat sau in mica serie. Adaptam designul dumneavoastra tehnicilor noastre de prelucrare a lemnului sau va inspiram cu modelele noastre.

Folosim tehnici traditionale de imbinare a pieselor din lemn masiv, mobilierul executat de noi fiind nu doar inspirational ca estetica dar si menit sa reziste pentru generatiile urmatoare.

Combinând pasiunea noastră pentru prelucrarea lemnului cu dorințele clienților noștri, reușim împreună să realizăm produse personalizate, de calitate, la prețuri competitive.


 

Mobilierul din lemn, cu o structura rezistenta si un finisaj natural aparte, are o lunga durata de viata. Lemnul este folosit pentru a produce orice tip de mobilier in diverse combinatii.

Mestesugarul este componenta substantiala a produsului, abilitatea si talentul acestuia avand un rol important ce ii confera produsului trasaturi distinctive precum decoratiunile sculptate pe fatada mobilei, decoratiunile specifice mobilierului de gradina, s.a.

Prețul mobilierului este stabilit în funcție de materialul ales și de accesoriile folosite. În vederea realizării pieselor de mobilier utilizăm următoarele materialele: lemn de brad, molid, stejar, nuc și cires.